• Нощувка и закуска
  • - Четвъртък

СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ

ТУРЦИЯ - Текирдаг

СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ
избери дата 03:30ч Шумен, бенз.OMV
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
14.11.2020
дата на тръгване

16.11.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 190
05.12.2020
дата на тръгване

07.12.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 190
19.12.2020
дата на тръгване

21.12.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 190
  • Отнема само 2 минути
  • Незабавно потвърждение
  • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

*Условия

Срокове и Условия
Промени без неустойка до 30 дни преди датата на тръгване
Плащания
до 1 дни след Резервация  30%
до 10 дни преди Тръгване  70%
Неустойки
за Анулация до 7 дни преди Тръгване 100%
за Анулация до 8 дни преди Тръгване 70%
за Анулация до 15 дни преди Тръгване 30%
Условия за прекратяване

Други условия по програмата

Необходими документи:  При пътуване до държави от ЕС, Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. За всички останали държави се пътува със задграничен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и копие/; За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и  копие/.

Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите;

Доплащането се извършва до 10 дни преди датата на отпътуване;

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 35 пълноплащащи туриста;

В Турция се плаща в туски лири - 1 лев = 3.2 турски лири

Часово време: България: 12.00 ч. – Турция: 12.00 ч.

Няма визови и санитарни изисквания; забранено е пушенето на обществени места;

 

Такса отказ от тур.пътуване:

  • ако потребителя се откаже до 30 дни преди датата на отпътуване, той не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия при закупени самолетни билети);
  • ако потребителя се откаже от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, той дължи такса отказ от пътуване в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако потребителя се откаже от 14 до 8 дни преди датата на отпътуване, той дължи такса отказ от пътуване в размер на 70% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако отказът на потребителя е  под 7 дни преди датата на отпътуване, той дължи таксаа отказ от пътуване в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

 

Забележки:

* Допълнителните екскурзии и мероприятия заявени  и заплатени в офиса на туроператора или негов представител се ползват с отстъпка 10%.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна.

*Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата. 

* В случай на медицинско заболяване или хоспитализиране на туриста, представителя на туроператора може да съдейства на пострадалия, доколкото му позволява програмата без да ощетява останалите туристи или да нарушава целостта на пътуването.

* Туроператорът не е страна по застрахователното събите и не носи отговорност, ако поради неспазване на общите условия на застрахователя, на туриста му бъде отказана помощ в чужбина или изплащане на направените разходи.

* Туроператорът не дължи обезщетение и не възстановява суми на турист прекратил пътуването си поради медицински проблем или по собствено желание.

* Туроператорът не възстановява сумата от туристическото пътуване поради закъсненине от страна на пътуващите.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

* Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до страните включени в програмата, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

* Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.

Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.

 

Настаняването в автобуса е по ред на записване.

 

Препоръка: Програмата не е препоръчителна за лица с ограничена подвижност!

 

Допълнителна информация

 

 

АВТОБУС НА  EVELIN R                      АВТОБУС НА  EVELIN R
Бургас Спирката на краставицата 06:00ч   Бургас Спирката на краставицата 06:00ч
име на ръководителя: Евелина   име на ръководителя: Галя
телефон за връзка в деня 894455511   телефон за връзка в деня 894554113
автобус № А3218НР   автобус № А5822МХ
на автобуса табела EVELIN R   на автобуса табела EVELIN R
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СВОИТЕ ПАСПОРТИ!   НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СВОИТЕ ПАСПОРТИ!
МОЛИМ ПЪТНИЦИТЕ ДА СА НА МЕСТАТА ЗА ОТПЪТУВАНЕ 10 МИН ПО - РАНО!!!   МОЛИМ ПЪТНИЦИТЕ ДА СА НА МЕСТАТА ЗА ОТПЪТУВАНЕ 10 МИН ПО - РАНО!!!
 

 

 

АВТОБУС НА  EVELIN R                           
Айтос Кръговото 05:15 ч
Шумен Бенз OMV 03:30 ч
име на ръководителя: Кети
телефон за връзка в деня 894634806
автобус № А0972ВК
на автобуса табела EVELIN R
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СВОИТЕ ПАСПОРТИ!
МОЛИМ ПЪТНИЦИТЕ ДА СА НА МЕСТАТА ЗА ОТПЪТУВАНЕ 10 МИН ПО - РАНО!!!

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

 

СПА УИКЕНД НА МРАМОРНО МОРЕ

2 дни / 1 нощувки

 

14–15.11.2020; 05–06.12.2020; 19–20.12.2020

Иска ти се да разпуснеш за два дни, да се разхождаш по крайбрежни улици, рееща поглед в безбрежното море.

Да се поглезиш в СПА – то на  хотела, а вечерта да е богата на танци и смях с приятели.

И да разбира се да пазаруваш в търговските центрове. Ако можеше всичко това да е в едно пътуване, няма по щастлива жена от теб!

Е ние ти го предлагаме за деня на жената, а защо не и в други дни!

1 ДЕН:

06.00ч отпътуване в посока Турция. Преминаване на ГКПП Малко Търново -Дерекьой

10:00ч Посещение на фабрика за спално бельо „ТАЧ“ Чорлу. Пристигане в Текирдаг разположен на брега на Мраморно море, модерен град, който впечатлява посетителите си с красивата крайбрежна алея. Известен със своите кюфтета и Турска Ракия - Текирдаг е сред перлите на южната ни съседка. Настаняване в хотел DES`OTEL 4* и разходка в крайморския парк, посещение на джамията на Рюстем паша и безистена към нея. Посещение на МОЛ „TEKIRA“.   Връщане в хотела време е да се поглезим в СПА центъра. Празнична вечеря /за 07.03.2020/ и нощувка.

2 ДЕН:

Закуска. 09:00 ч- отпътуване към Чорлу. Градът е важен промишлен център на Турция известен с множеството си фабрики за производство на дънкови облекла, кожи, килими, спално бельо и много други. Посещение на  МОЛ ОРИОН, където се намират представителни магазини на повечето фабрики в града – Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL, Inci, Derimod, Desa, Herry, Penti, Boyner, English Home и най-новият Мол АРЕНА ТРЕНД - магазини от всякакъв тип и за всеки вкус, марки като Kemal Tanca, Hotic, Greyder, Ozdilek, White & Beige, Ipekyol, Katia & Bony, LTB и др. По желание посещение и на хипермаркети КИПА и МИГРОС. Посещение на: AZZO – специализиран магазин за кожени облекла – обувки, якета, чанти, аксесоари и много др.

13:30 ч- Посещение на  Люлебургас и Архитектурен комплекс, състоящ се от джамията „Мехмед Соколу Паша“, построена през 1539-1588 година от най – великия архитект на Османската империя Синан; турска баня и хан „Мимар Синан Кервансарай“, градина и мавзолей на Зиндан баба. Свободно време в центъра на града за покупки, разходка и обяд.

15:00 ч Посещение на Търговски център 39 BURDA.

17:30 ч Отпътуване към България. Пристигане около 22:00ч

Хотели по програмата


DES'OTEL-или подобен

ТУРЦИЯ, Текирдаг

DES'OTEL в Tekirdag предлага настаняване с фитнес център, общ салон и тераса. Разполага с ресторант, денонощна рецепция, рум-сървиз и безплатен WiFi навсякъде. На място има безплатен частен паркинг и се предоставя летищен трансфер срещу заплащане.

Всички помещения за настаняване разполагат с климатик, телевизор със сателитна телевизия, електрическа кана, душ, сешоар и бюро. Предоставен е гардероб.

Всеки ден се сервира континентална закуска и закуска на шведска маса.

В DES'OTEL гостите са добре дошли да се възползват от сауна.

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 36 -ти ден от екскурзиятав 20:00 ч.
Цена за възрастен: 15 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 15 BGN

Вечеря за другите дати
ТУРЦИЯ, Текирдаг (хотел DES OTEL)

Вечеря в ресторанта на хотела

Ден на провеждане:
на 1 -ви ден от екскурзиятав 20:00 ч.
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 15 BGN

Прзнична вечеря за 7.03.2020 с DJ
ТУРЦИЯ, Текирдаг (хотел DES OTEL)

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.