Стани екскурзовод на България!

Скъпи приятели на “Евелин Р”, декември е месеца на изненадите, на подаръците, на доброто настроение, на надеждата! Отива си  и 2017 – годината, в която ние празнуваме 20 години от създаването на “Евелин Р”! Ето защо както обещахме излъчваме, победители в играта СТАНИ ЕКСКУРЗОВОД след дълги размисли стигнахме до следното решение:

Teodora Krasimirova , Elisaveta Stefanova,  Донка Чаушева, Галина ГеоргиеваТаня КавалджиеваMaria Angelova, Коста КостадиновDiana ManolovaМария ДоневаТатяна Петрова,  Донка ТеневаDaniela GospodinovaTania Nikolova,  Dora Popova, Radostina AnastasovaDimka IvanovaVasilka MilanovaАнна КолеваМария Донева, Violeta Aleksandrova    и на Галя Кехайова

Всички Вие получавате  отстъпка 20 лв от  екскурзия в България по ваш избор. Талонът за отстъпка можете да получите в нашия офис Бургас  ул. “Възраждане” 10 или по емайл, след като се свържете с нас.

Специалната ни награда за креативност  решихме да присъдим на една дама, която с толкова много любов  чертаеше маршрут след маршрут по красивата ни Родина.

Мила  Antoaneta Kalcheva, подаряваме ти една екскурзия по България с нашата фирма по твой избор  през 2018 г! 

Честито на всички!

В преследване на историята и красивите кътчета по света се роди и идеята за новата ни игра:  Стани екскурзовод на Балканите! 

 

Един отговор на “Стани екскурзовод на България!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *